Hejsa – og velkommen til bloggen!

Som du nok har gættet, drejer den sig først og fremmest om kage. Og i særdeleshed om jagten på de ultimative cupcakes til hverdag og fest. Men det er jo også vigtigt at variere sin kost, så ind imellem vil der snige sig en brownie ind her og en brunsviger der – og når samvittigheden plager mig, vil der dukke sundere alternativer som chia cookies og paleoinspirerede muffins op  I sidste ende skulle der gerne være lidt for enhver smag.

Min fascination for cupcakes startede egentlig, da et vennepar inviterede til bryllup og bad gæsterne om at medbringe mad i stedet for gaver. Jeg landede i dessertgruppen og besluttede, at minicupcakes ville være ideelle til en buffet, for man vil jo ofte gerne smage lidt forskelligt. Da et bryllup er en lejlighed, der retfærdiggør enhver form for ekstravagance, købte jeg to små cupcakestativer for at gøre det hele lidt festligt. Men er man først blevet ejer af den slags ting, som nogle – for eksempel ens mand – kunne kalde overflødige, så forpligter det!

Næste projekt blev derfor at finde de ideelle cupcakes til min datters barnedåb. I halvanden måned stod den på benhårde tests og eksperimenter med cupcakes og frosting – og i mellemtiden blev min mand ret vild med min nye hobby  (welcome to the dark side – we’ve got cupcakes…)

Efterhånden som jeg testede dusinvis af opskrifter og lavede mine egne justeringer og eksperimenter, syntes jeg, det kunne være sjovt at dele ud af mine erfaringer. Samtidig savnede jeg et konstruktivt projekt at fordrive den sidste del af min barsel med, og da jeg arbejder med kommunikation og markedsføring, var bloggen oplagt. Her kan jeg opbygge en hjemmeside fra bunden, lege med plugins og widgets, rode med SEO og Analytics – og lære en masse, jeg kan tage med mig tilbage i arbejdslivet.

Privat bor jeg i en hyggelig landsby tæt på Roskilde med Ulrik, vores skønne datter Silje fra august 2015 og chihuahuaen Magnum (han er langhåret, så han ligner faktisk en rigtig hund. Hvis man kan se bort fra, at han hopper, når han gør ). Jeg er storfan af lækkert hjemmebag og benytter enhver undskyldning for at bage til familie, venner og kollegaer. Uanset hvad du er i humør til, håber jeg, at du vil finde inspiration her på bloggen!

Selv skæver jeg bl.a. til:

Facebook
Facebook
INSTAGRAM
PINTEREST
PINTEREST